Vánoční balíček můžete objednat už teď, s rozesíláním začneme 10. prosince! Chcete-li darovat ještě víc, přidejte k balíčku i voucher!
Oldřich Matoušek, souschef restaurace Bruxx, namíchal zimní koření na pečenou rybu a do sklenice přichystal rillettes z mangalice s pistáciemi a sušenou meruňkou.
Pivní someliér Robert Vaverka k tomu vybral dvě belgická piva, jedno pro dámy, druhé pro pány. V balíčku nechybí oblíbené uzené mandle se solí z Vinohradského Parlamentu a škvarky z vepříka od šéfkuchaře Honzy Pípala.
Masovou pochoutku, a to vepřové buřty s cibulí připravila i šéfkuchařka Jitka Medřická ze Sisters. Pro fanoušky asijské kuchyně nachystal Jiří Štift speciální chilli směs SIA HOT k posílení pálivosti nejen silvestrovských pochoutek.
A nakonec je zde Cukrář Skála s balením legendárního arašídového griliáše, čokoládového lízátka z francouzské čokolády a s neskutečně dobrým, domácím višňovým džemem.